ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Οι ιστορίες του Γιώργου Βότση κι ο Γιάννης Παντελάκης


"
«Έλα μικρέ, πάμε στην Εύβοια να δούμε λίγο θάλασσα». Και ο μικρός τον ακολουθούσε με ένα παλιό τζιπάκι, Niva αν δεν κάνω λάθος, που μια απόσταση δυο ωρών την έκανε σε τέσσερεις. Ηταν καλό αυτό όμως, στη διάρκειά της διαδρομής έλεγε απίστευτες ιστορίες για την περίοδο της χούντας, την Αριστερά, την δημοσιογραφία, την Ελευθεροτυπία, τους ματαιωμένους έρωτες, για όλα. Και ο μικρός άκουγε και ρούφαγε κάθε του λέξη. Και όταν βαριόταν να μιλάει άλλο, έβαζε παλιές κασέτες και οι μουσικές τους κάλυπταν τα αγκομαχητά του παλιού τζίπ.
Αφού πολλοί πάλι μιλάνε για την Ελευθεροτυπία, να γράψω και εγώ ότι Ελευθεροτυπία ήταν οι άνθρωποί της και αυτός ήταν από τους πιο σημαντικούς. 
Γιώργος Βότσης. Τον συνάντησα λίγες ημέρες πριν στο σπίτι του και συνέχισε να λέει από εκείνες τις ωραίες ιστορίες που μου έλεγε τότε μέσα στο παλιό τζιπάκι, μοιάζει σαν να μη τελειώνουν ποτέ αυτές οι ιστορίες".

Τα παραπάνω αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης σε ανάρτησή του στο fb με αφορμή την αγορά τον πλειστηριασμό για τους τίτλους της «Ελευθεροτυπίας», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και του «enet.gr» που τελικά τους πήρε η Alter Ego του Β. Μαρινάκη  έναντι 8,1 εκατομμυρίων ευρώ.  (H φωτογραφία είναι από το fb του Γιάννη Παντελάκη)