ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Η βράβευση ενός μεγάλου ρεπόρτερ και ενός ιστορικού προέδρου


Ο Γιώργος Δόγας, ένας από τους δημοσιογράφους που σφράγισαν με την αξία και την προσωπικότητά τους την αθλητική δημοσιογραφία, υπηρέτησε στην καριέρα του το ρεπορτάζ από την Αθλητική Ηχώ της Βούλγαρη και από την Απογευματινή της Φειδίου, αλλά και από μια αθλητική έκδοση της οδού Γερανίου (κάποτε της πιο «τυπογραφικής» γειτονιάς της Αθήνας) στην οποία δεν υπέγραφε.
Ο Τάκης Ευσταθίου, αγαπημένος συνάδελφος από την εποχή που ευημερούσε η Αθλητική Ηχώ, κλήθηκε να του παραδώσει το βραβείο που πρόσφερε στον διακεκριμένο δημοσιογράφο ο σύνδεσμος παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού, για τη συσπείρωση των οποίων την έμπνευση είχε ο Γ. Δόγας.
«Είχα την τιμή και τη χαρά να βραβεύσω στη γιορτή της κοπής της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού, τον αγαπημένο συνάδελφο Γιώργο Δόγα, τον οποίο πρωτοσυνάντησα πριν από 50 χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας μου στην εφημερίδα-σχολή, την "Αθλητική Ηχώ"», γράφει ο Τάκης σε ανάρτησή του από την οποία πήραμε τις πέντε φωτογραφίες από τις πολλές που δημοσιεύει.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκε και ο ιστορικός πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, από τρεις δόξες του συλλόγου: τον Μίμη Δομάζο, τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον Τάκη Οικονομόπουλο. Ο «καπετάνιος» ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στην εκδήλωση που είχε πολλές αναμνήσεις και πολλή συγκίνηση.