ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Οι ευρωλίστες, ο παλιός διευθυντής της Κυριακάτικης και η «ζαβολιάρα»


Από Δευτέρα μπαίνουμε σε προεκλογική τροχιά μέχρι τον Ιούνιο και κάπου εδώ θα πρέπει ο Μητσοτάκης να αποφασίσει και την τελική λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις για τον Φαήλο Κρανιδιώτη καθώς συζητείται ενδεχόμενη υποψηφιότητα του με τη ΝΔ. Ενας εξ αυτών που αντιδρά είναι ο λογογράφος του πρωθυπουργού, Γιάννης Βλαστάρης, παλιός δημοσιογράφος και διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και δεν είναι και ο μόνος που αντιδρά. 
Tα παραπάνω αναφέρει το DarkRoom που συμπληρώνει ότι εσχάτως αναπτύσσεται και μία θεωρία για τις ευρωλίστες του τύπου «και γιατί να μη βάλουμε και τους παλιούς να δοκιμάσουν, όπως η Σπυράκη και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού αφήσαμε και τη Μισέλ τη… ζαβολιάρα;».
Η στήλη του newmoney αναφέρει επίσης:
Η δημοσκοπική ανθεκτικότητα -αν όχι άνθιση- που εμφανίζουν τα δεξιότερα κόμματα και ιδίως η Ελληνική Λύση και η Νίκη, οδηγούν αρκετούς πολιτευτές και πρώην “γαλάζιους” βουλευτές να χτυπήσουν την πόρτα του Κυριάκου Βελόπουλου και του Δημήτρη Νάτσιου. Στους διαδρόμους της Βουλής η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά. Για παράδειγμα, ακούγεται ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης ψάχτηκε για ενδεχόμενη μεταγραφή στην Ελληνική Λύση μιας και βλέπει ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του στη ΝΔ. Ακούγεται επίσης ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης διερεύνησε πιθανότητες συνεργασίας με τη Νίκη. Μαθαίνω όμως ότι οι ηγεσίες και των δύο κομμάτων δεν προτίθενται να ανοίξουν πόρτες για μεταγραφές, καθώς φοβούνται “Δούρειους Ίππους”