ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ο Θανάσης Καρτερός βγάζει στη σέντρα τους διευθυντές των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ


Αιχμηρά σχόλια για Βούλα Κεχαγιά και Αδάμ Γιαννίκο

Δεν θα μπορούσε η «Αυγή» να κόψει άρθρο του Θανάση Καρτερού, όπως έκανε με την ανακοίνωση των εργαζομένων του «105.5 Στο Κόκκινο». Μία ανακοίνωση που βγήκε την προηγούμενη Τετάρτη αλλά ουδέποτε δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οπότε τι έκανε σήμερα ο Θανάσης Καρτερός; Εβαλε στη στήλη του, στην τελευταία σελίδα της «Αυγής», ολόκληρη την ανακοίνωση των εργαζομένων "Στο Κόκκινο" για την Ευγενία Λουπάκη!
Και αφήνει αιχμές εναντίον του διευθυντή του σταθμού Αδάμ Γιαννίκου γράφοντας ειρωνικά ότι δημοσιεύει, την ανακοίνωση, «με κίνδυνο να χαρακτηριστώ συνταξιούχος που παραγοντίζει». Δηλαδή στηλιτεύει όλα όσα είχε πει από μικροφώνου ο Γιαννίκος το προηγούμενο Σάββατο.
Και σημειώνει χαρακτηριστικά:
 «Η δημοσίευση είναι ψυχή της δικαιοσύνης. Και η "οπαδική βία" είναι απαράδεκτη με όποια μορφή, απ' όπου κι αν προέρχεται. Παντού, και στον ΣΥΡΙΖΑ». Ευθεία αιχμή εδώ και για τη διευθύντρια της εφημερίδας Βούλα Κεχαγιά.


Ο Θανάσης Καρτερός διατηρούσε ανέκαθεν στενή σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ υπήρξε και βασικός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού.
Σημειώστε επίσης πως στη χθεσινή του συνέντευξη στη Νατάσα Γιάμαλη στο Kontra, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι κατάφερε να μαζέψει τα χρήματα για να πληρωθεί το δώρο χριστουγέννων στους εργαζόμενους σε "Αυγή" και "Κόκκινο", με μεγάλη δυσκολία... Και ότι από το 2024 η κρατική επιχορήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται πολύ.
Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα όπως καταλαβαίνετε.