ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

«Ανταρσία» κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη;



Κοινή πρόταση μομφής από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη κατά του προέδρου της Super League 

«Τρίζει» η καρέκλα του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα πρόκληση στη σκιά των κυβερνητικών ανακοινώσεων για τα μέτρα που αφορούν στην οπαδική βία, μετά τα περιστατικά στην περιοχή του Ρέντη.
ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης κατέθεσαν εγγράφως με κοινή επιστολή πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super League.
Η διοργανώτρια αρχή έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αύριο στις 15:00, προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση που εισηγούνται οι διοικήσεις των αναφερθέντων ομάδων.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, «τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
«1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.
2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.
4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.
5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.
6. Οικονομικά θέματα.
7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023.
8. Διάφορα».
Η νέα κίνηση κατά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έρχεται μερικές βδομάδες μετά την πρόταση 11 εκ των 14 ομάδων της Super League να αποχωρήσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον ρόλο συμβούλου της, τον οποίο πρότεινε και επέβαλε στη θέση αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Την επιστολή υπέγραψαν τότε και οι ομάδες που εισηγούνται και σήμερα την καρατόμηση Μαρινάκη από την ηγεσία της A' κατηγορίας.