ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Μπόμπες


Πριν από 3,5 χρόνια, τον Ιούλιο του 2020, είχε σημειωθεί -πάλι βράδυ- έκρηξη στο ίδιο κτίριο το οποίο έγινε στόχος χθες τα ξημερώματα στον Πειραιά στην οδό Φίλωνος. Στο κτίριο στεγάζονται ναυτιλιακή εταιρεία, ασφαλιστικά και δικηγορικά γραφεία. Δεν είναι όμως το μόνο παρόμοιο περιστατικό τα τελευταία χρόνια. Στις 22 Αυγούστου 2018, κοντά στα μεσάνυχτα, εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα προκάλεσε ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια. Εκεί στεγάζονταν πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά.
Στην ίδια περιοχή στις 3 Ιουνίου του 2014 υπήρξε έκρηξη σε ΚΑΦΑΟ στη συμβολή των οδών Φίλωνος και Σκουζέ, πάλι στα δικαστήρια.
Συμπέρασμα: αποφεύγουμε... δικηγορικά γραφεία και δικαστήρια σε μεταμεσονύχτιες εξορμήσεις στον Πειραιά. Προσοχή επίσης και στα πλυντήρια αυτοκινήτων, ειδικά στη Γλυφάδα το βράδυ (έκρηξη τον Ιανουάριο του 2023)!
Κ.ΖΑΦ. / ΕφΣυν