ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Το παιδί-θαύμα αναλαμβάνει συντονίστρια των «think tank» στον ΣΥΡΙΖΑ


Τον ρόλο της συντονίστριας για την άρτια στελέχωση των μικρών «think tank» που θα συνεργάζονται απευθείας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αναλαμβάνει η Διάνα Βουτυράκου. Οπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Στέφανος Κασσελάκης «το πρώτο βήμα για την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου. Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου».
Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:
"Ευχαριστώ ολόψυχα τα πολλά μέλη - και ειδικά νέα μέλη - που έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχουν στην ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μια Σύγχρονη Αριστερά.
Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, με συγκεκριμένη εξειδίκευση, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου και θα συνεισφέρουν στα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών «think tank» η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας.
Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Διάνα τον Μάιο, συνειδητοποίησα ότι είναι μία εξαιρετική επιστήμονας με βαθιά ενσυναίσθηση.
Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου".

Ποια είναι η Διάνα Βουτυράκου

Η 27χρονη καθηγήτρια ρομποτικής, Διάνα Βουτυράκου, έχει χαρακτηριστεί και παιδι – θαύμα.
Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικος Υπολογιστών με Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική Βιοϊατρική η Διάνα Βουτυράκου έχει πληθώρα διακρίσεων στον τομέα της ρομποτικής και έχει ιδρύσει μια ΜΚΟ που έχει υποστηρίξει περισσότερους από 20.000 μαθητές μέχρι σήμερα.
Η Διάνα Βουτυράκου είναι Ιδρύτρια της Unique Minds. Το 2018 κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Είναι η πρώτη Ελληνίδα και η νεότερη που ορίστηκε ποτέ κριτής σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.