ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Το τσαλάκωμα Μπακογιάννη και οι δελφίνοι της ΝΔ


Αποτελεί κοινό μυστικό στους νεοδημοκρατικούς κόλπους της Α' Αθήνας ότι οι πρωτοκλασάτοι της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας αντιμετωπίζουν (ευθέως) ανταγωνιστικά τον Κώστα
Μπακογιάννη. Όχι γιατί ζηλεύουν τον θώκο της πλατείας Κοτζιά, αλλά επειδή φοβούνται ότι σε τέσσερα χρόνια θα μπορούσαν να τον βρουν μπροστά τους, πρώτα ως υποψήφιο βουλευτή και ακολούθως ως ανταγωνιστή στα φιλόδοξα ηγετικά τους σχέδια.
 Βλέπετε, στην Α’ Αθήνας υπάρχουν τουλάχιστον δύο βουλευτές που θεωρούν ότι διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις για να διαδεχτούν τον πρόεδρο Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Επειδή λοιπόν ο Μπακογιάννης ήταν ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, βρήκαν τώρα την ευκαιρία να τον τσαλακώσουν, ανακόπτοντας την οποία δυναμική είχε αναπτύξει. 
Φαντάζουν κάπως τραβηγμένα τα παραπάνω, ωστόσο είναι πέρα ως πέρα πραγματικά. Αρκεί να επισημανθεί ότι τη δεύτερη κρίσιμη εβδομάδα μόνο ο Πλεύρης (από τους βουλευτές της Α’ Αθήνας) βρέθηκε πλάι στον Μπακογιάννη.
BigMouth / Powergame