ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Κυβέρνηση λαδέμπορων...


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης ΝΔ εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου  στη χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου για την τιμή του λαδιού φέτος, η οποία έχει αγγίξει τιμές ρεκόρ με οδυνηρές συνέπειες για το λαϊκό εισόδημα και την κυβέρνηση να απουσιάζει για ακόμη μία φορά από το πλευρό των πολιτών.
 Με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Κασσελάκης καταλόγισε σοβαρές ευθύνες στην κυβέρνηση για την ανοχή στο καθεστώς αισχροκέρδειας που έχει στηθεί από διάφορους παραγωγούς είτε με αυθαίρετες ανατιμήσεις είτε με νοθεία του ελαιόλαδου (ή και τα δύο) με σίγουρους χαμένους τους καταναλωτές.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κυβέρνηση λαδεμπόρων», κατηγορώντάς την για τις πολιτικές της εν μέσω της επίμονης κρίσης ακρίβειας.
«Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: «Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό». Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο X.