ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τον Τζουμάκα...


...και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.
Τα παραπάνω επισήμανε σε ανάρτησή του στο fb o Nίκος Φίλης που ασκεί με τη σειρά του κριτική στις πρακτικές του Κασσελάκη εγκαλώντας τον και ειρωνευόμενος την περιβόητη «αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση». Ο Νίκος Φίλης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Στην ουσία ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στ. Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη «αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση» των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πώς εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!
Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».