ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ντόναλντ Τραμπ, κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809


Στη νομική διαδικασία σύλληψης, φωτογράφισης, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων υποβλήθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε χρηματική εγγύηση για την απελευθέρωσή του υπό όρους . Ο Τραμπ,  κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809 , συνελήφθη τυπικά για την υπόθεση της προσπάθειας ανατροπής από τον ίδιο και συνεργάτες του, του Τζο Μπάιντεν στην πολιτεία αυτή στις εκλογές του 2020.
Παρότι ο Ρεπουμπλικάνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις ποινικές διώξεις, η τακτική του να αυτοπροβάλλεται ως θύμα πολιτικού διωγμού αν μη τι άλλο συνέβαλε να αυξηθεί κι άλλο η δημοτικότητά του, τουλάχιστον στις τάξεις των ψηφοφόρων της παράταξής του. Προηγείται με πελώρια διαφορά στην κούρσα για την ανάδειξη του υποψήφιου του GOP, υποδεικνύουν δημοσκοπήσεις.

Η φωτογραφία από τη σύλληψη του κ. Τραμπ θα γίνει «πιο δημοφιλής κι από τη Μόνα Λίζα», διαβεβαίωσε η Λόρα Λούμερ,  πρώην υποψήφια για τη Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς περίμενε έξω από το δικαστήριο, προσθέτοντας πως σκοπεύει να την τυπώσει σε μπλουζάκι.