ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην ΕΡΤ


Ολο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες μετάδοσης: Από 25 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο κορυφαίος θεσμός του μπάσκετ στον πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, έρχεται στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει απευθείας τις προσπάθειες της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ στο FIBA WORLD CUP 2023 καθώς και τους σημαντικότερους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία φιλοξενείται για τους πρώτους γύρους στη Μανίλα των Φιλιππίνων, την Οκινάουα της Ιαπωνίας και την Τζακάρτα της Ινδονησίας, ενώ για τους τελικούς στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων.

Από την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 και την πρεμιέρα των αγώνων των ομίλων έως και τον τελικό, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, η καρδιά του παγκόσμιου μπάσκετ θα χτυπάει στην ΕΡΤ1.

Στο επίκεντρο θα βρίσκεται πρωτίστως η Εθνική μας Ομάδα, που με ένα ισχυρό σύνολο έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, θα διεκδικήσει μία ακόμη διάκριση, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Τα παγκόσμια αστέρια του μπάσκετ θα λάμψουν μέσα από τις οθόνες της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς θα διαγωνίζονται για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή κόσμου.

Μέσω των απεσταλμένων της ΕΡΤ Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Χαλβατσιώτη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε εκτός από τους αγώνες, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στις PRE GAME και POST GAME εκπομπές κατά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, όπως επίσης να έχετε πλούσια ενημέρωση με απευθείας συνδέσεις στις αθλητικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στους άλλους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της ΕΡΤ, όπως και στα sites της ΕΡΤ.

Δεκαεπτά χρόνια μετά τον θρίαμβο της Σαϊτάμα και το αργυρό μετάλλιο του Μουντομπάσκετ του 2006, η επίσημη αγαπημένη επιστρέφει για άλλη μία φορά στην Άπω Ανατολή για να πετύχει ένα ακόμη στόχο της και η ΕΡΤ θα είναι παρούσα μαζί της σε μία κορυφαία διοργάνωση.

Η μπάλα του FIBA WORLD CUP 2023 βρίσκεται στο παρκέ της δημόσιας τηλεόρασης.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: