ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

O ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε στέλεχος που πήγε με τον συνδυασμό Τατούλη


Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που παρακολουθεί άπραγο να πηγαινοέρχονται στελέχη του σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς υποψηφίων άλλων κομμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με συνοπτικές διαδικασίες τέτοια φαινόμενα.
Στη Μεσσηνία, ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε την Τζένη Δημητρακοπούλου, η οποία επέλεξε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.
Σημειώνεται ότι στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μαίνεται μεγάλη σύγκρουση εξαιτίας της κίνησης στελεχών του Κινήματος στην Περιφέρεια να ενταχθούν στο συνδυασμό του κ. Τατούλη.

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:
«Κάνουμε γνωστό στους πολίτες της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ότι η κυρία Δημητρακοπούλου Ευγενία (Τζένη), η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την Παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” δεν αποτελεί, πλέον, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., και επ’ ουδενί δεν αντιπροσωπεύει ή εκπροσωπεί το κόμμα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατόπιν Συλλογικών Διαδικασιών και Αποφάσεων επέλεξε και στηρίζει, για Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Μανώλη Μάκαρη Ιατρό Καρδιολόγο και Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας , ο οποίος ηγείται της Περιφερειακής Παράταξης “ΠΡΩΤΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”.
Επαναλαμβάνουμε, προς πάσα κατεύθυνση, την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ότι εκείνο που διακρίνει την Αριστερά είναι οι αρχές και οι αξίες της. Η εντιμότητα και το ήθος. Η ανιδιοτέλεια και η αλληλεγγύη. Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς προφανώς και ισχύει. Μόνο που αυτό δεν συνοδεύει αναγκαστικά όποιον δηλώνει αριστερός, ως σφραγίδα δωρεάς. Υποστηρίζεται και αναδεικνύεται κάθε στιγμή και σε κάθε πράξη
».