ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης


«Εφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παύλος Δημητριάδης. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Ο Παύλος Δημητριάδης ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μέχρι το πρόωρο τέλος του δραστηριοποιούνταν στον χώρο των ΜΜΕ με δικές του εκδόσεις.

Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου 1959. Ηταν εκδότης και διευθυντής της επιχειρηματικής εφημερίδας "DEAL news". Υπήρξε επίσης εκδότης και διευθυντής των εφημερίδων "Espresso" και "PRESS Time".
Σπούδασε δημοσιογραφία και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα "Απογευματινή", όπου υπηρέτησε για 20 χρόνια το ελεύθερο ρεπορτάζ, καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, όπως η πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, ενώ έκανε συνεντεύξεις δεκάδων προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής. 
Συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το "Έθνος", η "Καθημερινή", ο "Θησαυρός" και το "Εμπρός". Στην ΕΡΤ παρουσίαζε την εκπομπή "2 ρεπόρτερς 1 θέμα". Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή "Ελλάδα SOS". Έγραψε το βιβλίο "Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού".