ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Πού πήγε ο Πρωθυπουργός - τεχνοκράτης και άριστος μάνατζερ...


Είναι άσκοπο να «γκουγκλάρει» κάποιος και να ξαναθυμηθεί πόσες φορές ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αναγορευθεί «καλύτερος Πρωθυπουργός» από τη Μεταπολίτευση. Γιατί είναι «τεχνοκράτης», «μεθοδικός, οργανωμένος και εργατικός», λειτουργεί ως «μάνατζερ», θα ήταν «ο καλύτερος CEO σε μια πολυεθνική εταιρεία».
Όλα αυτά ακούγονται και γράφονται για πάνω από 4 χρόνια, όχι μόνο από τους «παπαγάλους» της εξουσίας, αλλά και από καλόπιστους και μετριοπαθείς ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν επιτέλους μια πιο επαγγελματική και νοικοκυρεμένη διαχείριση της εξουσίας.
Να το δούμε λοιπόν. Αυτός ο περίφημος μάνατζερ – πρωθυπουργός παρακολουθεί για 4 χρόνια τη χώρα κυριολεκτικά να φλέγεται κάθε καλοκαίρι. Τις ίδιες ανεπάρκειες, παθογένειες και ελλείψεις στην «εταιρεία» που διευθύνει, την κρατική μηχανή.
Δεν έχει κάνει, όχι «θαύματα» που απορρέουν από τις «μαγικές» τεχνοκρατικές του ικανότητες, αλλά ούτε καν στοιχειώδη βήματα που να αποδεικνύουν μια ορατή βελτίωση. Απλώς περιφέρεται στα διάφορα μέγαρα της Πολιτικής Προστασίας με την ευχή οι άνεμοι να σταματήσουν, οι φωτιές να ολοκληρώσουν το έργο τους και γενικά «ο Θεός να βάλει το χέρι του».
Για να το επαναλάβουμε. Κανένας δεν ζητά θαύματα, απλώς βήματα βελτίωσης που να δικαιώνουν έστω σε ένα μικρό ποσοστό τον μύθο που οι διάφοροι μυθολόγοι αποδίδουν στον πρωθυπουργό. Κάτι που να αποδεικνύει ότι υπάρχει πρόοδος, εξέλιξη, αλλαγή, καλυτέρευση, μεγαλύτερη ασφάλεια για τη χώρα και τους πολίτες. Ο ευρών αναμένεται...