ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Oι «Κυριακίστας» της Χαριλάου Τρικούπη


Μαξίμου: Διαλύστε το ΠΑΣΟΚ, όπως το… Ποτάμι

Τη …διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική εξόντωση του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως ακριβώς συνέβη με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη όταν στήριξαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη να σηκώνει το γάντι και να κηρύσσει …ανένδοτο προς το μέγαρο Μαξίμου.
Το μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας ότι θα περιορίσει τις απώλειες που εμφανίζει μετά το έγκλημα των Τεμπών, μειώνοντας τις φυγόκεντρες τάσεις, αλλά και επαναπατρίζοντας τους «Κυριακίστας» που βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη.
Παράλληλα:
  • Στοχοποιείται και επιχειρείται να απαξιωθεί προσωπικά ο Νίκος Ανδρουλάκης, ώστε να λεηλατηθεί ευκολότερα το ΠΑΣΟΚ.
  • Επιχειρείται να αξιοποιηθούν οι «δούρειοι ίπποι» του ΠΑΣΟΚ που - όπως σωστά είχε επισημάνει πρόσφατα η Κατερίνα Μπατζελή - εξακολουθούν να παραμένουν στη Χαριλάου Τρικούπη. Αν και η πρώτη προσπάθεια διαφοροποίησης του Ανδρέα Λοβέρδου έπεσε στο κενό…
  • Στην επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη ενεργοποιούνται ήδη τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ενεργό ρόλο ανέλαβαν τα γνωστά «πιστόλια» του χώρου που ενεργοποιεί το Μαξίμου κάθε φορά στα δύσκολα.
Η επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη θα συνεχιστεί αμείωτη όλο το επόμενο διάστημα, καθώς ο Μητσοτάκης θέλει να νεκραναστήσει το αφήγημα της «αυτοδυναμίας» έστω και αν χάνει κάθε πιθανότητα συνεργασιών μετά τις κάλπες!
Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αποστείλει νέο σκληρό μήνυμα προς τους «Κυριακίστας» του κόμματός του, ώστε να υπονομεύσει από τώρα τυχόν αποστασίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ μετά τις κάλπες.
- από κείμενο του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis (EΔΩ)