ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ο Θεοδωράκης, ο Ρουβίκωνας και η ΕΣΗΕΑ


Παρέμβαση στο σπίτι του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τρίτης, η αναρχική συλλογικότητα "Ρουβίκωνας", την ώρα που προβαλλόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Μέλη του "Ρουβίκωνα" έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του Σταύρου Θεοδωράκη στο Χαλάνδρι: "Το αίμα είναι ποτάμι και οι εκπομπές δεν το ξεπλένουν".
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης:
« Άγνωστοι, που υπογράφουν ως «Ρουβίκωνας», έγραψαν χθες το βράδυ απειλητικά συνθήματα στην εξώπορτα της οικίας του συναδέλφου.
Για μία ακόμα φορά, το Δ.Σ. τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων δεν θα περάσει. Οι πράξεις βίας δεν θα σταθούν εμπόδιο στο έργο τους. Οι δημοσιογράφοι επιτελούν το καθήκον της ενημέρωσης των πολιτών και κρίνονται καθημερινά από αυτούς».