ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Γιατί ο Σταύρος μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου;


Ξαναγράφεται η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιστρέφοντας ξανά στη δημοσιογραφία, ετοιμάζει συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κάποιους να τον κατηγορούν πως ετοιμάζει πορτρέτο-αγιογραφία του πρωθυπουργού. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι η συνέντευξη έχει στόχο να «ξεπλύνει» όσο γίνεται τον Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών και κάποιοι στα σόσιαλ μίντια του κόλλησαν το προσωνύμιο «Ο ξεπλένης»...


Πάντως όπως γράφει το ieidiseis η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό πέραν της σημασίας -πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης- έχει και παρασκήνιο: Η συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε γυριστεί στο μεγαλύτερο μέρος της προ ημερών στη χαράδρα του Βίκου (πάντα η εικόνα, βλέπετε, είναι η προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό), με δεδομένο (τότε) ότι οι εκλογές θα γινόταν στις 9 Απριλίου.
Έτσι, η συνέντευξη θα ξαναγραφεί Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη πρωί και θα προβληθεί Τρίτη βράδυ.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου για τη συνέντευξη:
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία των Τεμπών δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη στους «Πρωταγωνιστές».
Νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη απευθύνουν τα ερωτήματάτους στον Πρωθυπουργό. Ρωτούν γιατην διαχρονική εγκατάλειψη του ελληνικού σιδηρόδρομου, τις ευθύνες της κυβέρνησης του και της παράταξης του και για το πως ερμηνεύει τις διαμαρτυρίες στα προαύλια και τις πλατείες.
Ο Πρωθυπουργός ερωτάται επίσης για το πότε και με ποιες αλλαγές θα έχει επιτέλους η χώρα έναν σύγχρονο και ασφαλή σιδηρόδρομο.
Επίσης, οι «Πρωταγωνιστές» θα προβάλλουν αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο φαράγγι του Βίκου την Καθαρά Δευτέρα, σαράντα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα.
Ο Πρωθυπουργός ανάμεσα στα άλλα απαντά αν οι συνεργάτες του τολμούν να διαφωνήσουν μαζί του και πότε πιστεύει ότι πρέπει να βγαίνουν σε σύνταξη οι πολιτικοί αρχηγοί.
Συντελεστές:
Κάμερες: Πάνος Μανωλίτσης, Χρήστος Ανδρόπουλος, Γιώργος Καψάλης, Κώστας Νίλσεν, Κώστας Ψωμάς
Επικεφαλής μοντάζ: Γιώργος Κατσουλιέρης
Φωτογραφίες: Ολυμπία Κρασαγάκη
Δημοσιογραφική ομάδα:
Μαριάννα Χιονά, Βασιλική Μπούρα, Γιώργος Ξεπαπαδάκος, Γιώργος Παπαϊωάννου
Οργάνωση παραγωγής: Ελεάννα Παπαδοκωστάκη
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Θεοδωράκης