ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Μύλος στο ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Λοβέρδο: «Έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»


«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο». Με αυτό το σχόλιο απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη στην επισήμανση Λοβέρδου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη πως«όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες»...
Ο Α. Λοβέρδος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, έστειλε... μήνυμα στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο και κάλεσε να αποκαλύψει την «κατάλληλη στιγμή» το πολιτικό πρόσωπο που θα προτείνει για τη θέση του πρωθυπουργού και για το σενάριο των μετεκλογικών συνεργασιών.
Επίσης ανέφερε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, πρόσθεσε δε ότι «κατ' αρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».
Υπενθυμίζεται ότι, κατά την χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ και σε ερώτηση για τα σενάρια των μετεκλογικών συνεργασιών, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά οδήγησε, με την τοποθέτησή του, σε αδιέξοδο τις κυβερνήσεις συνεργασίας, λέγοντας «όχι» σε πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα.