ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Νέα κριτική της Καθημερινής στον Μητσοτάκη: Ανακοινώστε επιτέλους την ημερομηνία των εκλογών!


Πληθαίνουν τα επικριτικά σχόλια και η κριτική της «Καθημερινής» εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, μέσα από τα πρωτοσέλιδα άρθρα της εφημερίδας. Σήμερα η Καθημερινή ασκεί δριμεία κριτική, αυτή τη φορά, για την ημερομηνία των εκλογών. Η εφημερίδα ζητάει το αυτονόητο: να ανακοινώσει επιτέλους ο Μητσοτάκης την ημερομηνία των εκλογών!
Ειδικότερα, στο ανυπόγραφο κύριο άρθρο (το οποίο συνήθως γράφει ο διευθυντής Αλέξης Παπαχελάς), τονίζεται ότι η ημερομηνία των εκλογών θα έπρεπε να έχει ανακοινωθεί καθώς η χώρα βρίσκεται ατύπως εδώ καιρό σε προεκλογική περίοδο. 
Παράλληλα, σημειώνεται πως το σκηνικό της αβεβαιότητας αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκλογών πλήττει την χώρα, οικονομικά, επενδυτικά αλλά και σε επίπεδο αξιοπιστίας.
Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών με ένα ιδιαίτερο σκληρό άρθρο η «Καθημερινή», η ιστορική εφημερίδα που απηχεί τις θέσεις της συντηρητικής παράταξης, ασκεί σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το πολυνομοσχέδιο -«σκούπα» στο οποίο εκτός της ιδιωτικοποίησης του νερού, συμπεριλαμβάνονται πλείστα αντιπεριβαλλοντικά άρθρα προς τέρψη ιδιωτικών συμφερόντων.

Διαβάστε: