ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Πότε θα παραιτηθεί ο Ανδρουλάκης;


Η παραίτηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την Ευρωβουλή είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ στο ΠαΣοΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη την περιμένουν, όπως την περιμένει περισσότερο από όλους ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος θα καταλάβει και τη θέση του στην Ευρωβουλή. 
Η παραίτηση του κ. Ανδρουλάκη συζητήθηκε έντονα ως το αντίδοτο της δημοσκοπικής υποχώρησης του ΠαΣοΚ. Δηλαδή, με δυο λόγια λένε ότι η παραίτηση από την Ευρωβουλή ίσως αναχαιτίσει την υποχώρηση του κόμματος στις δημοσκοπήσεις καθώς θα έδινε μήνυμα ανασύνταξης και αποκλειστικής απασχόλησης με την κρίσιμη εκλογική μάχη. 
Τελικά αυτή η πρόταση δεν προκρίθηκε καθώς εκτιμήθηκε ότι ήταν σημαντική για την προεκλογική εκστρατεία, η διατήρηση της ιδιότητας του ευρωβουλευτή. Πότε, όμως θα παραιτηθεί ο κ. Ανδρουλάκης; Οι στενοί του συνεργάτες εμφανίζονται κατηγορηματικοί. Ο κ. Ανδρουλάκης θα παραιτηθεί από την Ευρωβουλή μόλις προκηρυχθούν και επισήμως οι εκλογές.