ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Γιώργος Λακόπουλος: Πού πάμε; Εκλογές με κόμματα που τρίζουν και το φάντασμα του 2012 να επιστρέφει


Καθώς η κλεψύδρα για τις εκλογές αδειάζει, οι βασικοί διεκδικητές της λαϊκής ψήφου προσέρχονται στις κάλπες με εμφανή προβλήματα, τόσο στο εσωτερικό τους, όσο και στη σχέση τους με την κοινή γνώμη. Κατ ουσίαν το εκλογικό σώμα θα κληθεί να επιλέξει κυβέρνηση ανάμεσα σε τρία κόμματα που έχουν κυβερνητικό παρελθόν, αλλά προβληματικό παρών και θολό μέλλον.
Είναι φαινόμενο με καινοφανή χαρακτηριστικά, καθώς στις παρελθούσες εκλογικές αναμετρήσεις, τουλάχιστον ένας από τις διεκδικητές της διακυβέρνησης δεν είχε εμφανή θέματα εσωστρέφειας ή κομματικά ρήγματα. Καθώς αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από το 1974, ίσως να είναι το πραγματικό «τέλος της Μεταπολίτευσης».
Βαρίδι η οικογένεια Μητσοτάκη
Στην κορυφή του πίνακα των <προβληματικών> κομμάτων βρίσκεται η ΝΔ με τις πηγές της κακοδαιμονίας της να βρίσκονται εμφανώς στην ηγεσία της. Για την ακρίβεια ο τρόπο με τον οποίο άσκησε την εξουσία η κυβέρνηση – και στην ουσία η οικογένεια- Μητσοτάκη είναι βαρίδι για το κόμμα και την κυβέρνηση..
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου που υπογράφει ο Γιώργος Λακόπουλος στο ieidiseis ΕΔΩ