ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Στο τραπέζι και η 23η Ιουλίου για τρίτες εκλογές;


Και ξαφνικά, αργά αλλά σταθερά, αρχίζει να πέφτει στο τραπέζι και μια νέα ημερομηνία για... τρίτες εκλογές! Και συγκεκριμένα η 23η Ιουλίου, με εναλλακτική την 30η Ιουλίου! Σκέφτονται, αλήθεια, εκεί στο Μαξίμου τι διαρρέουν- και, μάλιστα, παράλληλα και ταυτόχρονα με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι στις δεύτερες κάλπες θα σεβαστεί την ετυμηγορία των πολιτών; (Στην πρώτη, άραγε, γιατί όχι;).
Το κάνουν προφανώς για να βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και να απειλεί πως αν ο Ανδρουλάκης δεν συνεργαστεί στις δεύτερες εκλογές με τον Μητσοτάκη θα πάμε με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ σε τρίτες εκλογές, υπονοώντας ότι με την πόλωση που θα επικρατήσει η Χαριλάου Τρικούπη θα έχει ακόμα μεγαλύτερες απώλειες!
Ο εκβιασμός, ωστόσο, για να πιάσει, θα πρέπει να μην είναι ανοησία. Πόσο ηλίθιος, άραγε, θα ήταν ένας να προκηρύξει εκλογές, στην καρδιά του καλοκαιριού; Όχι απλώς δεν θα έβρισκε την ψήφο του, αλλά και έμενε και στην ιστορία ως ο απόλυτα ανόητος.
Γι αυτό, καλό θα ήταν από το Μαξίμου να μαζεύουν γρήγορα τα σκιάχτρα περί τρίτων εκλογών στις 23 ή τις 30 Ιουλίου!
ΥΓ: Άντε, και τέταρτες το 15Αύγουστο!

Βασίλης Σκουρής
Παιχνίδια Εξουσίας / ieidiseis