ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Νεκρός στο γραφείο του βρέθηκε καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης


Θλίψη στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, από τον ξαφνικό θάνατο του 65χρονου καθηγητή, Θανάση Φειδά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, αργά το απόγευμα της Τρίτης. Τον αναζητούσε η σύντροφός του, η οποία αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της. Ενημέρωσε συναδέλφους του οι οποίοι ανησύχησαν, πήγαν στο γραφείο του όπου και τον βρήκαν νεκρό.
Ο πρόεδρος του Τμήματος, Θεόδουλος Γαρεφαλάκης, αναφέρει ότι «είναι σοκ για εμάς, τον άνθρωπο τον βλέπαμε καθημερινά, ήταν ενεργό μέλος του τμήματος, τον βλέπαμε, μιλούσαμε. Ήταν κάτι τελείως αναπάντεχο. Αφήνει ένα κενό πίσω του».
Το Τμήμα, νωρίς το πρωί, σήμερα Τετάρτη, εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε το Ίδρυμα για την απώλεια του Αθανάσιου Φειδά, ο οποίος από το 1991 προσέφερε αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, αναφέροντας: «Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου καθηγητή Θανάση Φειδά. Ο Θανάσης υπηρέτησε στο Τμήμα μας από το 1991.
Ο πρόωρος θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».