ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

«Ολα τα σκ... μαζεμένα», είπε ο Μαρινάκης...


Με ανοίκειους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι και δείχνουν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιτέθηκε κατά των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο ίδιος συνοδευόμενος από τον Δ' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά και προσερχόμενος στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, και τους υπόλοιπους πέντε εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs, με θέμα την διαιτησία, καθώς περνούσε μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου , δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ είπε χαμογελώντας ειρωνικά: «Όλα τα σκατά μαζεμένα...».



Στα σόσιαλ μίντια υπήρξαν πολλές αντιδράσεις: 

Μία εξ αυτών και του δημοσιογράφου και υπέυθυνου επικοινωνίας της ΑΕΚ Γιάννη Κάραλη που έγραψε στο instagram:
«Αυτό είναι που αποκαλούν οι ΨΥΧΊΑΤΡΟΙ "ιδρυματισμο". Όταν μια ζωή ζεις στον ΒΌΘΡΟ, όλοι γύρω σου σου μοιάζουν...σκ@τ@».

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος σχολιάζει για το θέμα στην ΕφΣυν:
"Ούτε κιχ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη;Καταφθάνοντας στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασεμπροστά από τους εικονολήπτες και τους δημοσιογράφους που ήταν παραταγμένοι εκεί. Είχαμε συνεδρίαση στην ΕΠΟ και οι συνάδελφοι ξεροστάλιαζαν απέξω για κάποια δήλωση.Περνώντας λοιπόν από μπροστά τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τους κοίταξε, γέλασε κοφτά, έκανε μία κίνηση με το χέρι του και ακούστηκε να λέει «όλα τα σκατά μαζεμένα».Λογικά απευθυνόταν προς τους δημοσιογράφους, αυτό είναι το πιο πιθανό, αν και μπορεί να εννοούσε και κάτι άλλο. Να εννοούσε την ΕΠΟ, δεν ξέρω.Η φράση είναι ούτως ή άλλως κατάπτυστη για τους δημοσιογράφους, αλλά γίνεται ακόμα χειρότερη όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο που είναι ιδιοκτήτης πολλών και μεγάλων ΜΜΕ, με εκατοντάδες δημοσιογράφους και τεχνικούς.Και τι σημαίνει άραγε αυτό το «όλα τα σκατά μαζεμένα», πιάνει όλους τους δημοσιογράφους; Ή υπάρχουν κι εξαιρέσεις;Θα αντιδράσει κανένας άραγε; Η ΕΣΗΕΑ; Ο ΠΣΑΤ; Η ΠΟΕΣΥ; Δεν θα πουν κάτι; Οι δημοσιογράφοι μεμονωμένα;Θα πω και κάτι ακόμα και κάντε το εικόνα: Τι θα είχε συμβεί τώρα, αν το πρωί περνούσε ένας πολιτικός, ο Παύλος Πολάκης π.χ. μπροστά από τις κάμερες και πέταγε ένα, έστω και αόριστο, «όλα τα σκατά μαζεμένα»; Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος; Τώρα ούτε κιχ;"