ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Nέα κόντρα Κανάκη - Οικονόμου: «Η κατρακύλα και το θράσος της δημοσιογραφίας»


Κορυφώνεται η κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τον Δημήτρη Οικονόμου, με αφορμή αυτη τη φορά τη στάση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ στην έντονη διαφωνία που είχαν στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» οι Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.
«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε, που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο.
«Τα ανεξάρτητα κανάλια δεν σας αρέσουν», είναι η φράση του Δημήτρη Οικονόμου προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που σχολίασε σκωπτικά στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, επαναλαμβάνοντάς την δύο φορές.
«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια...», σχολίασε ο Κανάκης.