ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Εξελίξεις στον ΣΚΑΪ - Οι συσκέψεις με Παπαδρόσο και η εντολή του Γιάννη Αλαφούζου


Τη βραδιά ή μάλλον τις βραδιές των διπλών εκλογών προετοιμάζουν τα κανάλια από την είσοδο του νέου έτους και μετά. Πυρετώδεις είναι οι σχετικές διαβουλεύσεις στον ΣΚΑΪ, ο οποίος, κατόπιν εντολής του Γιάννη Αλαφούζου, θα παίξει τα ρέστα του για να δώσει εκ νέου ισχυρό στίγμα (μετά την απώλεια των σκήπτρων του παρελθόντος) στην κάλυψη του κρίσιμου πολιτικού διαστήματος που έρχεται.
Ήδη το τελευταίο δεκαήμερο, ο επικεφαλής του ενημερωτικού τμήματος του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, έχει συγκαλέσει δύο συσκέψεις, προκειμένου να ακούσει τις προτάσεις και τις εισηγήσεις των συνεργατών του, ενώ έχουν δοθεί και οι πρώτες κατευθύνσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί να βρίσκονται από την αρχή της βραδιάς δίπλα στη Σία Κοσιώνη τόσο ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Παύλος Τσίμας όσο και ο επικεφαλής του ραδιοφώνου του ομίλου, Βασίλης Χιώτης, προκειμένου να αφήσουν το αποτύπωμά τους στις πρώτες εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει δεύτερης κάλπης.
Στις συζητήσεις αυτές συμμετέχουν οι αρχισυντάκτες του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών, παραγωγοί, αλλά και μια σειρά τεχνικών, οι οποίοι θα έχουν κομβικό ρόλο στη γενικότερη οργάνωση αυτής της σημαντικής τηλεοπτικής περίστασης.
** Δημοσιεύτηκε στο Secret των Παραπολιτικών στις 21.1.2023