ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παίζει... μπάλα


Αποχώρησε από τον Easy FM η Ζωή Κρονάκη, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του σταθμού εδώ και 11 συναπτά έτη. Την ίδια ώρα ο Νίκος Μωραϊτης, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Μέντα 88, θα κάνει πλέον εκπομπές καθημερινά στις 10:00 το πρωί και για δύο ώρες.
***
Ante portas και ένα ακόμη αθλητικό site, από μεγάλο μιντιακό όμιλο. Θα ονομάζεται «Παίξε Μπάλα» και ανήκει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – το αποκάλυψε και ο ίδιος. Η στελέχωσή του, όπως γράφει ο "Μιντιάρχης" έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
***
Γυναίκα παρουσιάστρια από άλλο κανάλι έψαχνε το Open μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά. Τα ονόματα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου και της Κάτιας Μακρή ήταν αυτά που συζητήθηκαν αρχικά. 
***
Οι συζητήσεις όμως στο Open δεν προχώρησαν, για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση και έτσι οι διοικούντες, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην απόφαση να περάσει η παρουσίαση στα χέρια του Νίκου Στραβελάκη. 
***
Ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Μάρα Ζαχαρέα το Star με συμβόλαιο διάρκειας δύο συν ένα χρόνια. Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει τόσο στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου όσο και στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν το επόμενο διάστημα.
***
«Ελεος» θα ονομάζεται το late night talk show του Mega, με Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη. Ξεκινά στις 24/1 και στην πρεμιέρα, αντί να έχει κάποιον καλεσμένο από το κανάλι, φέρνει τον Αντώνη Σρόιτερ του Alpha. Τόσο κόσμο έχει πάρει ο Μαρινάκης στο κανάλι, δεν βρέθηκε ένας;