ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Αττική - Χαλάζι και κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα


Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 10 το πρωί η Αττική με τους κατοίκους της να λαμβάνουν μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες με την προτροπή να περιορίστουν οι μετακινήσεις ενω έχουν ήδη προκληθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Στην Αττική η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της με καταιγίδες και χαλάζι ακόμα και σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας ενώ τα έντονα φαινόμενα τις προηγούμενες ώρες σάρωσαν τη δυτική Ελλάδα και ειδικά τη Ζάκυνθο.
Λόγως της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων διεκόπη λίγο μετά τις 11 το πρωί η κυκλοφορία στην Πειραιώς στη διασταύρωση με Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά και με τη Χαμοστέρνας προς Αθήνα. Διακοπή κυκλοφορία και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και την οδό Ωκεανίδων στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική μέχρι τις 11:20 το πρωί της Πέμπτης πυροσβέστες είχαν προχωρήσει σε πέντε κλήσεις για άντληση υδάτων, μια κοπή δέντρου και τέσσερις απεγκλωβισμούς από ασανσέρ.