ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Μαρκόπουλου για Ράμμο: Την έχει δει Θεός, είναι… delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ!


Αδιανόητη επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε βάρος του Προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου. Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος με αυτό που χρησιμοποίησε από το βήμα της βουλής, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλώντας στο Kontra, επιτέθηκε εκ νέου στον Χρήστο Ράμμο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι φαντασιώνεται πολιτική σταδιοδρομία, ότι είναι delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ και ότι την έχει δει… Θεός!
«Θα μου επιτρέψετε να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για οτιδήποτε λέει ο Χρήστος Ράμμος. Ο κύριος Ράμμος έχει πλέον αποφασίσει να πάρει πολιτική κατεύθυνση. Μιλάει ως πολιτικός, είναι ξεκάθαρο ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον καλώ να ξεκαθαρίσει αν σε επόμενη φάση θα έχει ποτέ πολιτικό ρόλο. Ο κύριος Ράμμος λειτουργεί χωρίς τη συναίνεση της συλλογικότητας στην οποία εργάζεται. Έχει επιλέξει έναν δικό του αποκλειστικά ρόλο, κινείται εκτός των συνταγματικών του ορίων, πολιτεύεται, κάνει πολιτική. Είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός κατά πόσο έχει κάνει κρούση και δεν έχει γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο κύριος Ράμμος λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα. Δεν είμαι τόσο βέβαιος για το αν κάνει τη δουλειά του» είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.


«Ο κύριος Ράμμος δεν έχει το δικαίωμα της αυτοπρόσκλησης (στην Επιτροπή Θεσμών) βάσει του Συντάγματος. Όμως ο κύριος Ράμμος την έχει δει Θεός. Τον προκαλώ πάλι να μου απαντήσει αν έχει την προοπτική πολιτικής σταδιοδρομίας. Αυτη τη στιγμή ο κύριος Ράμμος κάνει το delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ. Ασκεί πολιτική. Εμείς θα κρίνουμε αν χρειάζεται να έρθει στην Επιτροπή Θεσμών. Θα μας πει ο κύριος Ράμμος πώς θα κάνουμε τη διαδικασία; Τι την έχει δει, Θεός;» συνέχισε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.
Και συνέχισε:
«Ο κύριος Ράμμος κάθε τρεις και λίγο επειδή δεν ξέρω τι πολιτική σταδιοδρομία φαντασιώνεται, θα καθοδηγεί πότε και αν θα κληθεί; Δεν είναι ούτε πάνω από το Σύνταγμα, ούτε μπορεί να κάνει πολιτική. Δεν έδωσε στον Τσίπρα φάκελο, του έδωσε «σκονάκι» για να μιλήσει στη Βουλή. Εκφεύγει πλεόν του ρόλου του. Η ΑΔΑΕ είναι τσιφλίκι του Ράμμου; Δεν έχει λογοδοσία στο ΔΣ; Ζήτησε την έγκριση των άλλων μελών; Λειτουργεί αυτοβούλως με προσωπική ατζέντα.
Ο κύριος Ράμμος εξελίσσεται στον marketing director της επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει χάσει το μέτρο. Δεν ξέρω τι φαντασιώνεται ο καθένας για τον εαυτό του, δεν είναι η ΑΔΑΕ τσιφλίκι του ή τσιφλίκι του πατέρα του….»