ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ο Τσίπρας θα μπορεί να υποκλέπτει τον ΣΚΑΪ ελεύθερα;


Για «νόμιμες επισυνδέσεις» κάνουν διαρκώς λόγο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και οι υπουργοί. Αλλά και τα φιλικά τους ΜΜΕ, για «νόμιμες επισυνδέσεις» διαρρήγνυε τα ιμάτιά του το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Ακης Παυλόπουλος (που πήγε στον ΣΚΑΪ και απελευθερώθηκε ο άνθρωπος, τόσα χρόνια καταπίεση).
Είναι νόμιμες μας λένε όλοι τους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, «νόμιμες επισυνδέσεις» τις αποκαλούν, οπότε κανένα ζήτημα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία το επόμενο διάστημα, πράγμα διόλου απίθανο, θα μπορεί να τους παρακολουθεί όλους.
Θα μπορεί ο Τσίπρας ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να παρακολουθεί όποιον επιθυμεί μέσω αυτών των «νομίμων επισυνδέσεων». Θα μπορεί να παρακολουθεί πολιτικούς και θα απαντά, αν χρειαστεί να απαντήσει ποτέ, ότι το κάνει για λόγους εθνικής ασφάλειας. Θα παρακολουθεί και τους αρχηγούς του στρατού. Θα παρακολουθεί ο Τσίπρας και δημοσιογράφους. Όλους τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ παράδειγμα. Και αυτοί θα λένε και ευχαριστώ στο τέλος. Θα είναι αστείοι αν θα διαμαρτυρηθούν για τον Τσίπρα ενώ δεν διαμαρτύρονται για τον Μητσοτάκη.
Αυτό υποστηρίζουν δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία; Δίνουν τέτοιο δικαίωμα και στις μελλοντικές κυβερνήσεις να παρακολουθούν όποιους γουστάρουν; Ωραία δημοκρατία έχουν στο νου τους.
(Σημείωση: αναφέρομαι ειδικά στον ΣΚΑΪ ως παράδειγμα γιατί άκουγα σήμερα τους αγαπητούς φίλους της πρωινής ζώνης την ώρα που διάβαζαν τις εφημερίδες να μιλούν για «νόμιμες επισυνδέσεις»).
** από κείμενο του Δ. Κανελλόπουλου στην ΕφΣυν