ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Τα βρόντηξε...


Την παραίτησή της από τον Rock FM 96.9 έκανε γνωστή η Αθηναΐς Νέγκα, μέσα από ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε στο Instagram. Η Νέγκα έκανε λόγο για συνθήκες εντός του σταθμού που δοκίμασαν τις αντοχές της και την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση:
Αντίο @969rockfm, παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικοτερα που νομιζω είναι και της μόδας καθως η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμια φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμενω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου. Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες: δεν εχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options, υπάρχει: δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε. Καμια φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτακι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ, ή I quit ρε!, που είναι και rock τρόπος να φύγεις, σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο, ίσως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Περασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν εχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ενα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»