ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

O Κυρανάκης εξόργισε το Μαξίμου


Στο Μέγαρο Μαξίμου, το κλίμα είναι βαρύ και ο εκνευρισμός διάχυτος με τη δήλωση Κυρανάκη «είμαστε 3,5 χρόνια κυβέρνηση και συζητάμε ακόμα τα ίδια πράγματα». Ο Γιάννης Οικονόμου δεν χαρίστηκε αυτή τη φορά στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέπληξε τον γαλάζιο βουλευτή λέγοντας του ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις».
Κληθείς να σχολιάσει το «χώσιμο» Κυρανάκη στη Νίκη Κεραμέως για την πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά και στον Τάκη Θεοδωρικάκο, -μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν μας φταίει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια»- ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε αυστηρά και εκνευρισμένα.
Μην μπορώντας να κρύψει τους ισχυρούς κραδασμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στο εσωτερικό της ΝΔ, από τη μακροσκελή ανάρτηση Κυρανάκη ανέφερε: «Προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο, εν προκείμενο στην υπουργό Παιδείας και τον υπουργό προστασίας του Πολίτη , δεν είναι μία συμπεριφορά που ταιριάζει, αρμόζει σε βουλευτές της παράταξης μας».
Ο Γιάννης Οικονόμου την ίδια στιγμή κάλυψε απόλυτα τους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ισχυρίστηκε πως αυτή η συμπεριφορά «αδικεί το έργο και την πολύ σημαντική δουλειά που έχει γίνει στους τομείς αυτούς».