ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Κάθε μέρα και ένας καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ – Σηκώθηκαν κι έφυγαν οι παρουσιαστές


Νέα ένταση και σήμερα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Χατζησωκράτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και του Βασίλη Ντούμα, προέδρου των Ειδικών Φρουρών να έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση με αφορμή την επιχείρηση στου Ζωγράφου αλλά και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα αστυνομία μέσα στον χώρο θα αντιδρούσα κι εγώ».
«Δηλαδή η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι σας, σας ενοχλεί;» τον ρώτησε ο Β. Ντούμας με τον Δ. Χατζησωκράτη να απαντά «έξω απο το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι» και τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να επιμένει: «σας ενοχλεί έξω από τα διδακτήρια;».
«Κλείνουμε εδώ, δεν έχουμε άλλο χρόνο» είπαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, οι οποίοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους.
Ωστόσο η ένταση συνεχίστηκε με τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ να λένε στους δύο καλεσμένους: «δεν έχετε μικρόφωνο, δεν ακούγεστε».