ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αποχώρηση αρχισυντάκτη από το «Βήμα»


«Όταν έχει κάποιος περάσει 25 χρόνια από τη ζωή του κάνοντας αυτό που του αρέσει, η αποχώρηση είναι πολύ δύσκολη. Ο πρόσφατος θάνατος του Σταύρου Ψυχάρη με έκανε να ξαναθυμηθώ όλες τις "στιγμές" αυτής της 25ετίας. Ωστόσο, η στιγμή έφθασε να κλείσει ένας κύκλος. Στις αρχές Σεπτεμβρίου αποφάσισα να αποχωρήσω από "Το Βήμα" και πριν από μερικές ημέρες αυτό έγινε - οριστικά».
Τα παραπάνω έγραψε ο διπλωματικός συντάκτης και -μέχρι πριν λίγες ημέρες- αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, Αγγελος Αθανασόπουλος.
Οπως αναφέρει  στο fb, σχετικά με την αποχώρησή του από ΤΟ ΒΗΜΑ «η απόφαση υπήρξε επώδυνη, πλην όμως αναγκαία για μία σειρά λόγων που δεν είναι της παρούσης τούτη τη στιγμή αλλά είναι γνωστοί σε εκείνους που αγαπούν την εφημερίδα και χρήζουν αντιμετώπισης. Άλλωστε, "Το Βήμα" όπως και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης είναι πρώτα οι άνθρωποί τους και καλό θα ήταν αυτό να μην λησμονείται». 
«Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πορεία αυτών των χρόνων και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως επίσης είμαι ευγνώμων σε όσους επικοινώνησαν τις τελευταίες ημέρες. Ένας νέος κύκλος ανοίγει σύντομα...» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αγγελος Αθανασόπουλος.