ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μακάβρια γκάφα από τον Τζο Μπάιντεν (βίντεο)


Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο αναζήτησε μεταξύ των παρευρισκομένων την πρώην βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Τζάκι Γουαλόρσκι, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις αρχές Αυγούστου.
«Τζάκι, είσαι εδώ; Πού είναι η Τζάκι;» ρώτησε ο 79χρονος πρόεδρος, σε ομιλία του για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της επισιτιστικής ανασφάλειας. Κοιτώντας προς το ακροατήριο, σχολίασε: «Επρόκειτο να είναι εδώ»…
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ», ξεκίνησε να λέει ο Τζο Μπάιντεν, κατονομάζοντας δύο βουλευτές που είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, προτού αναζητήσει στο ακροατήριο την εκλιπούσα.
Η Αμερικανίδα βουλευτής Τζάκι Γουαλόρσκι έχασε τη ζωή της σε ηλικία 58 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιντιάνα, στις 3 Αυγούστου.
Ο Λευκός Οίκος είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωνε «σοκαρισμένος και λυπημένος» για τον αδόκητο χαμό της βουλευτού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να μιλά... στο κενό ή μοιάζει χαμένος στο διάστημα. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε για πολλοστή φορά σε μεγάλη αμηχανία, όταν φάνηκε να τα χάνει της στιγμή που αποχωρούσε από το βάθρο μετά το τέλος της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι τον χειροκροτούσαν θερμά για όσα είπε, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισε να αναζητά τον δρόμο για να φύγει από το βάθρο.
Τότε σάστισε, σταμάτησε απότομα και άρχισε να κοιτά γύρω του με μια έκφραση σύγχυσης χαραγμένη στο πρόσωπό του.
Στη συνέχεια, άρχισε να ρωτά όποιον έβρισκε από κάτω πώς θα μπορούσε να κατέβει από το βάθρο, κάνοντας μάλιστα μερικά ασταθή βήματα.
«Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό», έγραψε στο Twitter ο Στιβ Γκεστ, σύμβουλος επικοινωνίας του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ.