ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τοξικότητα...


Θύμωσε ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ, θύμωσε και άρχισε να μοιράζει «απειλητικές» υποσχέσεις. Ο Οικονόμου της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ στην οποία καλούν έναν αριστερό κι έναν δεξιό δημοσιογράφο και κάνουν συζήτηση μαζί τους. Συζήτηση τρόπος του λέγειν, είναι τέσσερις εναντίον ενός που δεν τον αφήνουν να μιλήσει. Θα μου πείτε φταίνε αυτοί οι τρεις της εκπομπής συν ο ένας (δεξιός) δημοσιογράφος, ή ο ένας, ο αριστερός, που πηγαίνει; Αν με ρωτάτε, που δεν με ρωτάτε αλλά τέλος πάντων θα απαντήσω από μόνος μου, φταίει ο ένας ο αριστερός. Ο Σβέρκος, ο Κλαυδιανός, ο Κυρίτσης και οι άλλοι.
Σήμερα ειδικά, με τον Νίκο Σβέρκο, είχαμε σόου. Οι τρεις τον περιέλαβαν στη σειρά (Κουτροκόη, Οικονόμου και Παυλόπουλος) και δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα. Και από δίπλα και ο Παπαπαναγιώτου να κραυγάζει επαναλαμβάνοντας τις ίδιες φράσεις. Αλλά σας είπα, ο Σβέρκος φταίει.
Μετά την κατακραυγή ο Δημήτρης Οικονόμου ανέβασε ένα tweet που αν δεν είναι tweet αυτοκριτικής είναι πολύ προσβλητικό για τους καλεσμένους του. Έγραψε: 
«Επειδή κάποιοι επιχειρούν να κάνουν αρένα την εκπομπή μας για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, προσπαθώντας να περάσουν τη δίκη τους τοξική ατζέντα, τους ενημερώνουμε ότι θα αποτύχουν και δεν θα υπάρχει επόμενη φορά».
Προφανώς αναφέρεται στον Γιώργο Κατρούγκαλο. Γιατί και με αυτόν είχαμε πανηγύρι σήμερα, επειδή τους είπε για το... λάθος του ΣΚΑΪ να αφαιρέσει ένα ΔΕΝ από μία φράση του πρώην υπουργού Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολάκη αλλοιώνοντας έτσι όλο το νόημα των δηλώσεών του. Ο Κατρούγκαλος τους τόνισε ότι θεωρεί πως τη λαθροχειρία την έκαναν τα αφεντικά τους με αποτέλεσμα οι Οικονόμου / Παυλόπουλος να εκνευριστούν περισσότερο και από το να τους έλεγε πως το έκαναν οι ίδιοι.
Γιατί αλήθεια δεν καλούν μόνο ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας να έχουν την ησυχία τους;

- από κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ΕφΣυν (ολόκληρο ΕΔΩ)