ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Το Squid Game γίνεται πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης


Mετατρέπεται σε ριάλιτι στο Netflix - 456 παίκτες διεκδικούν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο

Αποτελεί τη δημοφιλέστερη σειρά του Netflix όλων των εποχών, κατορθώνοντας να προβληθεί περισσότερες από 1,65 δισεκατομμύρια ώρες στις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της. Ο λόγος για το Squid Game, τη σειρά που πλέον δεν θα είναι μόνο ένα μυθιστορηματικό τηλεοπτικό σόου, αλλά «ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ριάλιτι που υπήρξε ποτέ»
Με τον τίτλο “Squid Game: The Challenge" ο εν λόγω διαγωνισμός καλεί 456 παίκτες να αναμετρηθούν, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 4,37 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο διαγωνισμός ριάλιτι θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια με παιχνίδια που θα είναι εμπνευσμένα από το αρχικό σόου και σίγουρα με νέες προσθήκες, όπως επισημαίνει η Netflix.
Η Mr Beast, ένας από τους κορυφαίους δημιουργους του YouTube στις ΗΠΑ, υλοποίησε μία ιδέα βασισμένη στη σειρά αυτή χρησιμοποιώντας παιγνίδια της νοτιοκορεατικής τηλεοπτικής σειράς, όπως το “Red Light, Green Light”.
Αν και δεν συμπεριέλαβε τη διάσταση του θανάτου, προσάρμοσε και στους 456 παίκτες, μια συσκευή που μιμείται έναν πυροβολισμό τη στιγμή που ένας παίχτης αποκλείεται από το παιχνίδι.
Το σόου ριάλιτι της Netflix θα κινηματογραφηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μέχρι στιγμής, επιλέγει μόνο παίκτες που μιλούν αγγλικά. Η ανακοίνωση έγινε λίγες ημέρες μετά την ανανέωση της τηλεοπτικής σειράς για μία δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.