ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Άδειασμα Ν.Δ. στη Λατινοπούλου


«H Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Ν.Δ. και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές» αναφέρουν πηγές της Ν.Δ., μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από νέο προσβλητικό και απαράδεκτο σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η πολιτεύτρια της Ν.Δ. με ανάρτησή της σχολίασε την εμφάνιση τηλεπαρουσιάστριας στην παραλία, προκαλώντας όργιο σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η επίμαχη ανάρτηση της πολιτεύτριας, οδήγησε στη διαγραφή της από το κόμμα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει με σεξιστικά σχόλια, σχετικά με την εμφάνιση γυναικών, με ξενοφοβικά και αντιμεταναστευτικά σχόλια αλλά και με επιθέσεις εναντίον πολιτικών προσώπων.
Μάλιστα, τα σχόλιά της είχαν προκαλέσει την αντίδραση κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που τον Ιούνιο του 2021 σε ανακοίνωσή τους σημείωναν μεταξύ άλλων ότι εκτίθενται πρωτίστως όσοι «επιλέγουν ή ανέχονται πρόσωπα σε όλα τα επίπεδα, από τη βάση ως την ηγεσία, που ασχημονούν παραβιάζοντας αρχές και αξίες μιας παράταξης που διαχρονικά συνέβαλλε στη προώθηση φιλελεύθερων και ουμανιστικών αρχών».