ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

«Ήταν λάθος μου» - O Πορτοσάλτε ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον Κοτζιά


Δημόσια συγνώμη από τον πρώην υπουργό Νίκο Κοτζιά, ζήτησε on air ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σχολιάζοντας ανάρτηση που είχε κάνει πριν από 4,5 χρόνια κατά του τότε ΥΠΕΞ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:
«Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Ζητάω δημοσίως συγγνώμη, τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου». 
Σημειωνεται ότι χθες Τρίτη ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Twitter αφού καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, τον κάλεσε να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για ένα παλιό τουιτάρισμα του δημοσιογράφου.
«Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι @ArisPortosalte. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε τις 1.000 απειλητικές επιστολές και τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα "των δικών σου". Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού έκανα το καθήκον μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και ένας από τους πρωτεργάτες της Συμφωνίας των Πρεσπών με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από τον Νίκο Κοτζιά, έκανε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του πρώην υπουργού.
«Καθώς κύριε Κοτζιά, «καταδικάσατε» με συνοδευτικό το «αλλά» σας την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος μου, δείτε το σχόλιο μου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σήμερα Τετάρτη 15/6/22. Για να μη μένουν εντυπώσεις που ικανοποιούν τον μηχανισμό οπαδών στο τουίτερ…», σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.