ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Μια μεγάλη παρέα καλλιτεχνών στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια


Ο Στάθης Δρογώσης με τον Γιώργο Καραδήμο, τη Μυρτώ Βασιλείου και την Ελεονώρα Μανόνα, η Ρίτα Αντωνοπούλου με τον Σόλωνα Τσούνη, τον Άρη Αντωνόπουλο και τον Παντελή Κυραμαργιό και η Ελευθερία Πάτση και το συγκρότημα «Δραμαμίνη» με τη Νίνα Μαζάνη, έρχονται στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 22:00.
Μια υπέροχη βραδιά με έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι υπόσχονται να χαρίσουν οι παρέες που κατακλύζουν το πλατό με το ταλέντο και την ενέργειά τους!
Ο Στάθης Δρογώσης με την καλλιτεχνική παρέα του μιλούν για όλα εκείνα που τους απασχολούν και όλοι μαζί τραγουδούν στη σκηνή με τις σπουδαίες φωνές τους και μας μεταφέρουν σε μια πιο νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον δημοφιλή τραγουδιστή και τραγουδοποιό, όταν στην σκηνή εμφανίζεται η 10χρονη κόρη του και μας χαρίζουν ένα συγκινητικό ντουέτο.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου έρχεται με ροκ διάθεση και αναπάντεχους συνδυασμούς τραγουδιών, καθώς μπορεί να ερμηνεύσει με την ίδια ευκολία από Μάιλι Σάιρους μέχρι πιο έντεχνα ελληνικά τραγούδια.
Η γνωριμία της με την παρέα που έρχεται μαζί της και η αποκάλυψη καλοκαιρινών ονείρων μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κουβέντας με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ το κέφι όλων και η καλή χημεία μεταφέρεται επί σκηνής.
Το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ «Δραμαμίνη», με την performer και τραγουδίστρια Νίνα Μαζάνη, φέρνουν «φρέσκο» ήχο και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πάντρεμα.

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης
Executive producer: Βίκυ Λάσκαρη
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας
Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα
Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας
Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης
Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή
Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS