ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Η κλάψα του ρεπόρτερ


Δεν τους προλαβαίνουμε ρε φίλε τους σεφ! Ίσα ίσα στέγνωσε το μελάνι από την είδηση ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος («θείος Λεό», για τους φίλους) θα γίνει πατέρας και αμέσως μας προέκυψε μπαμπάς ο Πάνος Ιωαννίδης! Από το πουθενά εντελώς, μιας και ως τώρα δεν είχε γίνει απολύτως τίποτε γνωστό για την προσωπική του ζωή. Κάτι μισόλογα μόνο ότι διατηρεί δεσμό με ένα πλάσμα που έχει κονέ με τον κόσμο των media, νομίζω και ολίγοι υπαινιγμοί ότι μένει στα Πετράλωνα και όξω απ’ την πόρτα. Και τώρα, μαθεύτηκε ξαφνικά ότι έγινε πατέρας!
Το είπε κι ο ίδιος στα πρωινάδικα, όταν εκλήθη να επιβεβαιώσει την είδηση. Και συμπλήρωσε ότι παλικάρια για τη δουλειά μου ό,τι θέλετε, αλλά για τα προσωπικά μου ξεχάστε το. Αυτά είναι για μένα και τους ανθρώπους μου και παραέξω δεν βγαίνουν. Άντε να σας πω ότι το μωρό είναι αγοράκι και θα το βαφτίσουμε Κωνσταντίνο και τελειώσαμε με το πληροφοριακό υλικό. Όξω απ’ την πόρτα, το ‘παμε; Το ‘παμε!
Αλλά ο χαβαλές δεν είναι στο πριβέ του σεφ, ο χαβαλές είναι στην αντίδραση των πρωινάδικων. Που στην καλύτερη περίπτωση εμφανίστηκαν ελαφρώς πληγωμένα από την έλλειψη ενημέρωσης και στη χειρότερη εντελώς θυμωμένα. Τι θα πει δηλαδή ότι τη ζωή του τη φυλάει για τον εαυτό του, όταν κόσμος και ντουνιάς αγωνίζεται να ξεβρακωθεί μπροστά στην κάμερα. Κι εμείς τι δουλειά θα κάνουμε, άμα μας ξεφεύγουν τέτοια λαυράκια; Σαιζόν θα πάμε να δουλέψουμε, στους μεγιστάνες του Κικίλια;
Η πιο ωραία αντίδραση; Σε γνωστό πρωινάδικο, την κλάψα του ρεπόρτερ συνόδευσε στιχομυθία με την παρουσιάστρια, για το πώς δεν βγήκε το αποκλειστικό μέσω μαιευτηρίου. Όπου ο ρεπόρτερ επέμεινε ότι θα μπορούσαν να μαθευτούν τα γεννητούρια μέσα από τις κατάλληλες διόδους και η παρουσιάστρια αντέτεινε το μυθικό: «Έχουμε καραούλι στο μαιευτήριο;»
Για να μη νομίζετε δηλαδή ότι το ρεπορτάζ πέθανε στην Ελλαδάρα!

Χρήστος Ξανθάκης 
medioΠΙΛΑΦΟ / Νewpost