ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Κυκλοφόρησε η Action24Press - Ξεφυλλίζουμε τη νέα, εβδομαδιαία, εφημερίδα


Κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο 7 Μαΐου και θα βγαίνει κάθε Σάββατο η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα «Action24Press» με εκδότη τον  Διονυσάκη Παναγιωτάκη. Η τιμή του φύλλου είναι 2 ευρώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι σίγουρα θετικές. Βγήκε με 64 σελίδες, σε χαρτί περιοδικού, όλες έγχρωμες. Καθαρό lay out, πολλά λευκά, μεγάλα γράμματα. 
Σχετικά, γράφει το e-tetradio που ξεφυλλίζει την εφημερίδα και μας δίνει μια γεύση από το περιεχόμενό της:
Ο Διονύσης Παναγιωτάκης που υπογράφει και το Σημείωμα του εκδότη στη σελίδα 2. «Πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη του εντύπου, στα ολοκληρωμένα σχόλια, στις ξεκάθαρες απόψεις», γράφει. Διευθυντής ο Γιάννης Πολίτης, υπογράφει το editorial στη σελίδα 4. 
Ακολουθούν τα πολιτικά ρεπορτάζ που φέρουν την υπογραφή Action24Press team! 
Βασική συνέντευξη έχει τον Κυριάκο Πιερρακάκη (στον Γιάννη Πολίτη) και είναι τετρασέλιδη. Από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει συνέντευξη Νίκου Φίλη (στον Βαγγέλη Παπαδημητρίου). Δημοσιεύει και δημοσκόπηση της Pulse.
Τα άρθρα τα ονομάζει Action Λόγου. Και το life style section το ονομάζει Life in Action. Ατζέντα και συνέντευξη Λένα Παπαληγούρα στην Ισμα Τουλάτου
Δύο σελίδες αθλητικά και δύο σελίδες άστρα στο κλείσιμο. 
Είχε τέσσερις ολοσέλιδες διαφημίσεις (Aegean, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Volton).
Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ελπίζουμε να πιάσει και να κρατηθεί, ευχές για μακροημέρευση...