ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Aνάλυσέ το


Απόψε Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 00.15 η εκπομπή «Ανάλυσέ το» με τον Γιώργο Κουβαρά θα επικεντρωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, φιλοξενούνται δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις στη δημοσιογράφο Κατερίνα Οικονομάκου από τον Γκρεγκ Γιούντιν (φιλόσοφος και κοινωνιολόγος, καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών της Μόσχας) και την Ολεξάντρα Μάτβιιτσουκ (βραβευμένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και επικεφαλής του Κέντρου για τις Πολιτικές Ελευθερίες, στο Κίεβο).
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης και Γιώργος Τσίπρας μιλούν για την επόμενη μέρα στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την επικείμενη εκλογή του προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022. Στο στούντιο της ΕΡΤ ο διευθύνων σύμβουλος της «MRB» Δημήτρης Μαύρος και ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» Τάσος Παππάς.