ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Βέλη περί λογοκρισίας στην ΕΡΤ από Νίκο Παππά σε ζωντανή μετάδοση [βίντεο]


Αιχμές προς την ΕΡΤ για περιστατικά λογοκρισίας άφησε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, γνωστός για τις ξεχωριστές του ατάκες, καθώς δεν μασάει ιδιαίτερα τα λόγια του. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» για να μιλήσει για ακόμη μια σημαντική κίνηση που έκανε, τη συμβολή του στην δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού.
Περιγράφοντας με σεμνότητα τις ενέργειές του, όπως έχει κάνει κάθε φορά που προσφέρει με κοινωνικό έργο, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι στον Κορυδαλλό βρίσκονταν υπό κράτηση και φίλοι του.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν φίλοι του φυλακίστηκαν για οικονομικά εγκλήματα ο Νίκος Παππάς ήταν αφοπλιστικός αναφέροντας: οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί».
Στην αμήχανη αντίδραση των παρουσιαστών ο Νίκος Παππάς σημείωσε: δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση.
Δείτε το βίντεο από το τρίτο λεπτό και μετά.