ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ονομα Κυριάκος, επώνυμο Μητσοτάκης


Eίπε ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, ότι δεν θα ανατινάξει τα δημόσια οικονομικά με οριζόντιες ενισχύσεις για το ρεύμα, ότι ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής και μοιράζει υποσχέσεις για λεφτά που δεν υπάρχουν, ενώ ο ίδιος είναι σοβαρός και μετρημένος, γι’ αυτό επιτρέπει οι πάροχοι της ενέργειας να γίνονται πλουσιοπάροχοι. Στην πλάτη μας.
Ύστερα, τρομαγμένος από το κύμα της κατάρας για τη ΔΕΗ του, βρήκε τον κήπο με τα λεφτόδεντρα και μας είπε ότι θα δώσει από 600 ευρώ για να συνεφέρει τα νοικοκυριά που έχουν υποστεί ηλεκτροπληξία. Μόνο που πρέπει κανείς να στραγγαλίσει την αριθμητική, γιατί αλλιώς αυτός ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Εκτός αν είσαι Οικονόμου της οικονομίας.
Είπε ότι θα εξασφαλίσει πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές για όλους, κυρίως για τους νέους. Θα φέρει με αξιόπιστο ενδιάμεσο τον Άδωνι μεγάλες επενδύσεις, μερικές από τις οποίες τις διαφήμισε κιόλας. Θα μειώσει έτσι την ανεργία και θα δίνει κάθε χρόνο σε όσους ζουν από τον μισθό τους (υπάρχουμε και τέτοιοι…) αύξηση διπλάσια από την ανάπτυξη.
Ύστερα εξασφάλισε στην κόρη του μια καλή δουλειά -καλή όμως, με όρους golden girl- στο fund που αγόρασε τη μισή Ελλάδα με δική του υπογραφή. Και στον γιο του επίσης, golden boy αυτός -ισότητα των φύλων-, μια καλή δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο. Και στον εαυτό του και στην οικογένεια εν γένει οφσόρ αειφορία και αειφόρο κερδοφορία.
- απόσπασμα από κείμενο του Θανάση Καρτερού στην ΑΥΓΗ (ολόκληρο ΕΔΩ)