ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Μαζεύτηκαν πολλά και δυσοίωνα...


Μαζεύτηκαν πολλά και δυσοίωνα. Που όταν βλέπεις τα μαύρα σύννεφά τους, ανατριχιάζεις. Άμα είσαι νεότερος, ίσως γιατί δεν τα περίμενες από μια Δεξιά του Κολλεγίου και των Κολάμπια. Άμα είσαι πιο παλιός, γιατί ξυπνούν φαντάσματα που η Ελλάδα θα ήθελε και πρέπει να αφήσει πίσω της.
Ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου σέρνονται στο εδώλιο ως σκευωροί και συμμορίτες επειδή αποκάλυψαν σκοτεινές πλευρές του σκανδάλου Novartis. Την εισαγγελέα που ερευνούσε το σκάνδαλο την καθαίρεσαν με γραφειοκρατικά κόλπα και την έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Ως σκευωρό επίσης. Τον αρμόδιο υπουργό τον καθίζουν στο εδώλιο. Σκευωρός και ο Παπαγγελόπουλος. Τον Πολάκη τον φιμώνουν στη Βουλή γιατί επιχειρεί να μιλήσει για το σκάνδαλο Novartis. Για το τι τράβηξαν οι μάρτυρες ας μην το συζητάμε. Και ο πρωθυπουργός της χώρας δικάζει, και καταδικάζει, δημοσιογράφους ως συμμορίτες και δολοφόνους.
Για να το εμπεδώσουμε: Το Αμερικανικό Δημόσιο κυνήγησε τη Novartis και την υποχρέωσε να πληρώσει εκεί 350.000.000 για όσα διέπραξε εδώ. Εδώ όμως κυνηγούν όποιον τολμήσει και να πει τις λέξεις «σκάνδαλο Novartis». 
- από άρθρο του Θανάση Καρτερού στην ΑΥΓΗ (02.02.2022)