ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Tα γέλια του Πρετεντέρη και η ενόχληση Μητσοτάκη...


Με έναν περίεργο τρόπο επέλεξε να αντιδράσει ο Γιάννης Πρετεντέρης όταν άκουσε για τον μαινόμενο ΜΑΤατζή στα Εξάρχεια που έσπασε το τζάμι καταστήματος φωνάζοντας «είμαι τρελός»..Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Mega, όταν η συζήτηση πήγε στην αστυνομική βία και αυθαιρεσία, έγινε αναφορά στον ΜΑΤατζή. Η Ράνια Τζίμα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, είπε ότι πριν μερικές μέρες ένας άντρας των ΜΑΤ έσπασε μία βιτρίνα και φώναζε «ναι, είμαι τρελός».
«Έτσι φώναζε;» ρώτησε έκπληκτος ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Ναι, του έλεγε η κοπέλα που ήταν από την εσωτερική πλευρά του καταστήματος "μα τι κάνεις" και λέει "ναι, είμαι τρελός" απάντησε η Ράνια Τζίμα και κάπου εκεί ο Γιάννης Πρεντέρης άρχισε να γελάει τρανταχτά ενώπιον του πρωθυπουργού o oποίος μάλλον ενοχλήθηκε και από την ερώτηση της Τζίμα αλλά και από το γέλιο του Πρετεντέρη.
ΔΕΙΤΕ το βίντεο μετά το 30:00