ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Aφεντικό στο OPEN o Γιάννης Λάτσιος - Tι συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη


Ο Γιάννης Λάτσιος, από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει και μάλιστα σε υψηλή διοικητική θέση. Στην ουσία θα είναι το νούμερο ένα στο κανάλι OPEN..Σύμφωνα με την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, ωστόσο αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Hellasjournal, ο κ. Λάτσιος συμφώνησε σε όλα με τον ιδιοκτήτη του OPEN, Ιβάν Σαββίδη. Η απόφαση πρόσληψης του κ. Λάτσιου αποδεικνύει ότι η ιδιοκτησία του καναλιού θα επενδύσει δυνατά και στο πρόγραμμα, αλλά και στις ειδήσεις όπου ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το δελτίο ειδήσεων παίρνει νούμερα από την προηγούμενη εκπομπή της τάξης του 2% και αρκετές φορές τα τετραπλασιάζει. Σε αντίθεση με άλλα κανάλια που λαμβάνουν υψηλά νούμερα και τα δελτία τους τα …μειώνουν.
Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, διευθύντρια προγράμματος ανέλαβε μία πρώην συνεργάτης του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1, η Χρύσα Μασούρου. Όπως γίνεται αντιληπτό, θα προσληφθούν από το OPEN και άλλοι συνεργάτες του κ. Λάτσιου, με τους οποίους έφτιαξε επιτυχημένα προγράμματα στα άλλα κανάλια από τα οποία πέρασε.