ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Σε κοινή κυριακάτικη έκδοση δύο ιστορικές εφημερίδες


Δύο ιστορικές εφημερίδες συμπράττουν σε μία κοινή κυριακάτικη έκδοση  προσφέροντας κάθε εβδομάδα στους αναγνώστες την εγκυρότερη και πληρέστερη ενημέρωση. Περισσότεροι από 200.. δημοσιογράφοι, υπογράφουν μία πλούσια έκδοση με πολυθεματική ενημερωτική ύλη και πολλές αναλύσεις. Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο «Φιλελεύθερος της Κυριακής» θα κυκλοφορεί στην Κύπρο με ΤΟ ΒΗΜΑ και το ΒΗΜΑgazino.
Με την συνεργασία τους  οι δύο εφημερίδες επιβεβαιώνουν τον κορυφαίο ρόλο τους στην έντυπη δημοσιογραφία της Κύπρου και της Ελλάδας. 
Η κοινή έκδοση των έγκριτων εφημερίδων έχει βαρύνουσα σημασία σε μία εποχή κατά την οποία εξελίσσονται κρίσιμα παγκόσμια και τοπικά ζητήματα, και το αναγνωστικό κοινό αναζητά υπεύθυνη ενημέρωση για όσα το απασχολούν.
Η σύμπραξη πραγματοποιείται ενόψει δύο επετειακών οροσήμων. Το 2022, «ΤΟ ΒΗΜΑ» συμπληρώνει 100 χρόνια κυκλοφορίας, ενώ ο «Φιλελεύθερος» εισέρχεται στη 10η δεκαετία από την πρώτη προσπάθεια στον κυπριακό Τύπο, το 1932, του ιδρυτή του Νίκου Χρ. Παττίχη.
Η κοινή κυριακάτικη έκδοση των δύο εφημερίδων θα εμπλουτίζεται κάθε εβδομάδα με ιστορικά και επετειακά βιβλία, δερματόδετες εκδόσεις και δώρα, καθώς και με μηνιαία περιοδικά.
Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, ο «Φιλελεύθερος της Κυριακής» κυκλοφορεί στην Κύπρο μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το ΒΗΜΑgazino, σε μία κοινή έκδοση που ενισχύει την καθιερωμένη κυριακάτικη συνήθεια του αναγνωστικού κοινού.